Monte Zoncolan

Diposting pada

ˈmonte ddzoŋkoˈlan is a mountain in the carnic alps located in the region of friuli venezia giulia italy with an elevation of 1 750 metres 5 740 ft it is one of the most demanding climbs in professional road bicycle racing having been used in the giro d italia six times 2003 2007 2010 2011 2014 2018 and the giro d italia femminile twice. Monte zoncolan vanuit priola is een beklimming in de regio italiaanse alpen.

Monte Zoncolan Bike Training Cycling Race Pro Cycling

Daarmee scoort deze klim 1649 klimpunten.

Monte zoncolan. De top van de beklimming ligt op 1732 meter hoogte. Hij is 8 4 kilometer lang en overbrugt 1131 hoogtemeters met een gemiddeld stijgingspercentage van 13 5. De berg is beroemd geworden door de giro d italia die hier sinds 2003 regelmatig finisht op de top.

Vanaf ovaro is de monte zoncolan 10 5 km lang. Daarmee scoort deze klim 1764 klimpunten. Watch the profile route ranking stories images gpx file.

De eerste keer was in 2003 dat ging via de makkelijke oostkant. De monte zoncolan ligt in friuli venezia giulia. Deze klim maakt deel uit van de alpen.

De zoncolan is een klim die je zo snel mogelijk wilt vergeten waarom hij is stijl enorm stijl vergelijkbaar met 6 km keutenberg. In de giro wordt de monte zoncolan altijd vanuit ovaro beklommen. De top van de beklimming ligt op 1730 meter hoogte.

You gain 1210 altitude metres in 10 5 km. De beklimming werd in 2003 2007 2010 2011 2014 en 2018 opgenomen in het parcours. Op de steile en bochtige strada provinciale 123 zullen vedergewichten als simon yates 59 kilo.

Climb the monte zoncolan via ovaro by bike. De monte zoncolan monte çoncolan is een berg met een hoogte van 1750 meter gelegen in friuli venezia giulia in italië. De monte zoncolan in italie is een van de zwaarste bergpassen in europa.

Monte zoncolan italian pronunciation. Monte zoncolan is een beklimming in de regio italiaanse alpen. Het is de zesde keer dat de monte zoncolan gelegen in de provincie friulië vlak onder oostenrijk is opgenomen in de giro.

Over deze afstand overbrug je 1210 hoogtemeters. The monte zoncolan is 1735 high. De monte zoncolan een doorsteek op een hoogte van 1 730 meter tussen twee valleien in de karnische alpen kan zaterdag een waterscheiding vormen in de ronde van italië.

De eerste keer dat de monte zoncolan werd opgenomen in het parcours van de ronde van italië was in 2003 toen won gilberto simoni voor zijn. Het gemiddelde stijgingspercentage van de klim is bijgevolg 11 5. De monte zoncolan is in de ronde van italië giro een gevreesde berg.

Hij is 9 8 kilometer lang en overbrugt 1206 hoogtemeters met een gemiddeld stijgingspercentage van 12 1. Denk je aan alpe d huez met 13 6 km 8 6 gemiddeld dan is de zoncolan gedurende 6 km 16 gemiddeld. Lastig zijn de extreem steile percentages die het gebruik van een klein verzet noodzakelijk maakt.

Casa Vacanze Muina Ovaro Set In Ovaro This Holiday Home Is Located 13 Km From The Monte Zoncolan Ski Area The Property Is 42 Km F Holiday Home Lienz Ski Area

Respite At The Top Of Monte Zoncolan In Terms Of Average Grade Zoncolan Is Tougher Than Spain S L Angliru Or France S Alp D Dolomites Bike Tour Thomson Bike

The View From The Summit Of Monte Zoncolan Cycling Adventures Italian Alps Country Roads

Monte Zoncolan

Monte Zoncolan Ovaro Cycling Inspiration Education Cycling Inspiration Giro D Italia Country Roads

Monte Zoncolan I Art Print In 2020 Art Prints Art Unframed Art Prints

At The Start Of Monte Zoncolan Italia Giro D Italia

Cycling The Monte Zoncolan Scenic Roads Beautiful Roads Scenic Drive

Ovaro Il Monte Zoncolan Paesaggi Viaggi Venezia

Monte Zoncolan Luoghi Panoramico Italia

Inrng Roads To Ride Monte Zoncolan Cycle Ride Cycling Route Riding

Pin On Rides

De Waanzin Van De Monte Zoncolan In Beeld Giro D Italia Europa Economie

Girorosa Monte Zoncolan Italy July 14 Ashleigh Moolman Pasio Of South Africa And Cervelo Bigla Pro Cycling Team Annemiek Van Vleuten Of The Netherlands 写真

Giro D Italia Giro D Italia And Tomorrow The Monte Zoncolan Thehellofcycling Giro Pic Twitter Com Ragpl9gjow Dolores Park Giro D Italia Park

Chris Froome Fights Back To Win On Monte Zoncolan As Simon Yates Extends Giro D Italia Lead Cycling Weekly Chris Froome Cycling Weekly Giro D Italia

Monte Zoncolan Road Bike Vintage Road Bikes Italy

Twitter Bike Poster Grand Tour Italian Alps

A Gap Is A Gap And Stays A Gap Simon Yates Is Chasing Chris Froome At 250 Meters Before The Finish Line On The Monte Zon Chris Froome Pro Cycling Road Cycling

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *