Monte Young

Diposting pada

3 988 likes 176 talking about this. Young werd geboren in een.

La Monte Young Score For Composition 1960 7 Music Writing Sound Art Music Score

Maak kans op een cookinglife cadeaukaart van 50 inschrijven.

Monte young. His works have called into question the nature and definition of music most. La monte young la monte young la monte young geboren bern idaho 14 10 1935 amerikaans componist en musicus la monte young is één van de meest invloedrijke underground componisten van de 20ste eeuw. Word lid van facebook om met monte young en anderen in contact te komen.

Release calendar dvd blu ray releases top rated movies most popular movies browse movies by genre top box office showtimes tickets showtimes tickets in theaters coming soon coming soon movie news india movie spotlight. Monte young is a producer and director known for hitters anonymous 2005 the wave 2019 and the black chamber. Gratis bezorgd vanaf 49 veilig achteraf betalen.

My life as a teenage robot. La monte young bern 14 oktober 1935 is een amerikaans componist en musicus. Young werkte samen met onder anderen george maciunas zij publiceerden een gezamenlijke tekst an anthology met yoko ono die een aantal concerten in haar appartement organiseerde en met de nederlandse fluxus man willem de ridder die in venetië optrad als performer in een concert van la monte young dat bestond uit een aantal artiesten op een podium die met hun stoelen heen en weer schoven.

Zwanestraat 2 2 groningen. He is best known for his exploration of sustained tones beginning with his 1958 composition trio for strings. Zijn vroege experimenten met lange tonen in 1957 58 interesses versmeltend in twaalftoonsmuziek en cage s conceptualisme leidde direct tot de stijl tegenwoordig bekend als minimalisme.

Hij wordt naast philip glass steve reich en terry riley gezien als een van de belangrijkste componisten van de minimal music in de verenigde staten biografie. Monte young is lid van facebook. I m a disciple of jesus trying to make a difference in the world.

La monte thornton young born october 14 1935 is an american composer musician and artist recognized as one of the first american minimalist composers and a central figure in post war avant garde music. La monte young is an american avant garde artist composer and musician generally recognized as the first minimalist composer. His works are cited as notable examples of post war avant garde experimental and contemporary music.

Facebook geeft mensen de kans om te delen en maakt de wereld toegankelijker. Meld je nu aan.

Dream House By La Monte Young Marian Zazeela Wazo Magazine Dream House Nyc Trip Advisor La Monte

La Monte Young Et Marian Zazeela Mus E D Art Contemporain De Lyon Art Contemporain Musee D Art Contemporain Art

Mela Foundation House Styles La Monte House

La Monte Young Musee D Art Contemporain De Lyon Art Contemporain Musee D Art Contemporain Musee D Art

Terry Riley And La Monte Young In A Documentary About Their Teacher Pandit Pran Nath Dangerous Minds Terry Riley La Monte Documentaries

Pin Op Music Is Sound Silence

La Monte Young Fluxus La Monte Gallery

La Monte Young S Dream Syndicate Fluxus Art Fluxus Experimental Music

La Monte Young Played With Notable Musicians Including Ornette Coleman Don Cherry And Billy Higgins Musica

La Monte Young Composition 1960 No 7 La Monte Composition Words

La Monte Young And Marian Zazeela Museum Studies Contemporary Art Art Museum

Composition 1960 No 7 Just Intonation La Monte Young Graphic Score Just Intonation La Monte

Tab Ularasa Dream Music By La Monte Young Dream Music La Monte Music

La Monte Young Musique

La Monte Young La Monte Young Latest Music

La Monte Young Marian Zazeela The Dream Syndicate Lp

Piano Piece For David Tudor La Monte Young 1960 Graphic Score Fluxus Word Art

La Monte Young 1782 36 La Monte Experimental Music Blue Band

A Monte Young E Marian Zazeela L Attico Di Roma La Monte Photo Wall Tumblr

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *