Monte Verde Costa Rica

Diposting pada

Een prachtige slingerende weg door de bergen brengt je in santa elena het dorpje nabij monteverde. Het ligt meestal tussen de 1 500 en 3 000 meter hoogte.

Pin By Marie Brandt On Beauty In Nature Cloud Forest Costa Rica Costa Rica Vacation Costa Rica Vacation Packages

En zoals de naam al doet vermoeden het natuurgebied is meestal gehuld in nevel.

Monte verde costa rica. Monteverde is vooral bekend om de omliggende nevelwouden de regio van monteverde omvat meerdere particuliere natuurreservaten zoals het reserva. Monteverde costa rica you ll feel like you re on top of the world but really you ve reached the central point of the nation s continental divide. Een reis door costa rica zonder een bezoek aan het natuurgebied van monteverde is haast onmogelijk.

Costa rica staat bekend om haar schitterende natuur en ongerepte wildparken en wat dat betreft kom je ook in monteverde zeker aan je trekken. Bijna iedereen brengt een aantal reisdagen door in deze prachtige regio. De mooiste nevelbossen van costa rica zijn te vinden in monteverde.

De hoofdplaats ervan is santa elena. Monteverde is een unieke plek en mag je als je het ons vraagt niet overslaan tijdens je reis door costa rica. In tegenstelling tot tropisch regenwoud groeit nevelwoud tegen de berghellingen.

Hier vind je veel hotels en restaurants en dat maakt santa elena een fijne uitvalsbasis om de omgeving van monteverde te gaan verkennen. Bij monteverde en santa elena ontdek je het echte jungle gevoel in het enige cloud forest of nevelwoud van costa rica. Deze groene regio in het noordwesten van het land is de plek waar verschillende ecosystemen en natuurparken samenkomen en waar je je even kan onderdompelen in de schitterende natuur.

Een nevelwoud met een veelzijdige flora fauna tal van activiteiten en daarnaast is monteverde dé plek om de bijzondere quetzal vogel te spotten. De reden van mijn bezoek aan monteverde tijdens mijn rondreis costa rica was één activiteit die ik érg graag wilde doen. Monte verde ook monteverde is een dorp villa en deelgemeente distrito in de provincie puntarenas van costa rica het ligt in de cordillera de tilarán in de provincie puntarenas in het westen van het land.

De dichte jungle bij monteverde is de thuishaven van de bontgekleurde quetzal de prachtige blauwe morpho vlinder en tal van andere bijzondere en zeldzame dieren. Het nevelwoud in monteverde ligt in de centrale hooglanden van costa rica de cordillera de tilarán. De weelderige plantengroei de woudreuzen en de meest wonderlijke dieren kunnen al zwevend via de avontuurlijke hangbruggen ontdekt worden.

Al hangend in een tuigje zoef je door de boomtoppen van het nevelwoud een echte adrenalinerush. In monteverde costa rica the sun kissed faces of beach dwelling locals are replaced by the warm smiles of farmers artists naturalists and outdoor enthusiasts particularly in the small yet pleasant town of santa elena.

Monteverde Cloud Forest Ziplining Costa Rica Costa Rica Tourism Costa Rica Vacation Ziplining

Zipline In Monteverde Costa Rica Canopy Tour In Monteverde Cloud Forest Monteverde Costarica Puravida Trave Ziplining Monteverde Central America Travel

Monte Verde Costa Rica Costa Rica Travel Places To Go Places To Travel

Bosque Nuboso Monteverde Costa Rica Costa Rica Travel Borneo Rainforest Costa Rica Vacation

Costa Rica Rainforest Jpg Costa Rica Travel Guide Costa Rica Vacation Monteverde

20090620 Dsc 9786 Hanging Bridge In The Canopy Monteverde Costa Rica Vacation Bridge Wallpaper Cloud Forest Costa Rica

Monte Verde Costa Rica Beautiful Places To Visit Waterfall Beautiful World

Orchids And Hummingbirds Jewels Of The Rainforest Forest Reserves Orchids Monteverde

Monteverde Cloud Forest Superman Zip Line It Was So F Ing Amazing Ziplining Clouds Monteverde

Extremo Canopy A Monteverde Zipline Tour To The Extreme Monteverde Costa Rica Ziplining

Costa Rica Top Ten Monteverde Monteverde Costa Rica Travel Costa Rica Vacation

Monteverde Cloud Forest Costa Rica Zip Line Puerto Rico Vacation Puerto Rico Trip Puerto Rico

Welcome To The Jungle Monteverde Cloud Forest Reserve Via Jjdphoto Costaricaexperts Costarica Puravi Costa Rica Travel Visit Costa Rica Forest Reserves

Monte Verde Cloud Forest Costa Rica Plaatsen Om Te Bezoeken Mooie Plaatsen Vakantie Plekken

Ficus Tree Bridge In Monteverde Costa Rica Costa Rica Pictures Visit Costa Rica Costa Rica Adventures

Monteverde Costa Rica Cloud Forest Costa Rica Costa Rica Animals Costa Rica Travel

Should I Visit Monteverde Or Arenal Detailed Guide Comparing The Two Costa Rica Travel Monteverde Beautiful Places To Visit

Monteverde Costa Rica A Forest In The Clouds Two Weeks In Costa Rica Costa Rica Destinations Costa Rica Map Monteverde

Up In The Clouds Of Monteverde Costa Rica A Cruising Couple Costa Rica Travel Costa Rica Vacation Monteverde

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *