Montenegró Plage Budva

Diposting pada

Je wandelt er rond in een romantisch decor en passeert langs eeuwenoude kerken romeinse ruïnes en prachtige huisjes daarnaast kan je er ook terecht op de bekende stranden van de budva rivièra en voor het mooiste uitzicht op de stad moet je de stadsmuren beklimmen. Budva s old town was hit by an earthquake in 1979 of 400 buildings only eight escaped damage so what you see today is largely the work of restoration experts.

Pin On Crna Gora Montenegro

One man one camera 197 country around the worldclick here to subscribe https goo gl mh6nvj the majority of journalists around the world have chosen to d.

Montenegró plage budva. Het begin van de stad gelegen aan de zuidkust van montenegro is al in de 5e eeuw ontstaan op een klein schiereiland voor de kust. Popular points of interest near revenu apartments include tq plaza omnia night club and holy trinity church. The site hosts the yearly sea dance festival a live music concert which attracts a plethora of visitors every summer and was named one of europe s top 10 summer festivals by forbes magazine the beach is clean and pebbly and is lined with cafés and restaurants in which to refresh.

Budva heeft een typisch mediterraan klimaat met warme zomers en milde winters en 97 zonnige dagen in een jaar. Tripadvisor has 37 905 reviews of budva hotels attractions and restaurants making it your best budva resource. One of the longest and liveliest beaches in montenegro jaz beach is a hub of activity music and movement.

Situated in budva 1 6 km from dukley beach and 2 2 km from aqua park budva revenu apartments features a restaurant sea views and free wifi. Budva montenegro budva old town and beaches as the jewel of the montenegrin coast budva is well protected by the breathtaking mountains offering magnifice. De oude stadskern van budva is een feest.

Tijdens een vakantie in budva ga je terug in de tijd. Budva behoort tot heetste steden van het meditterane gebied met een gemiddelde van 8 c in januari en 23 9 c in juli. A car rental service is available at the apartment.

The nearest airport is tivat 16 km from the accommodation and the property offers a paid. Budva is een pittoresk stadje in montenegro waar je heel wat historische bezienswaardigheden kan bezoeken. Het oude stadskern ook wel stari grad genoemd is nog steeds omringd door hoge middeleeuwse muren die goed bewaard zijn gebleven.

De gemiddelde zomertemperatuur is 23 1 c en de gemiddelde wintertemperatuur is 9 3 c. Montenegro reizen met aanbod en informatie over budva montenegro reiservaringen over vakantie naar montenegro informatie over genieten van vakantie in montenegro uitgebreid reisaanbod montenegro laat u adviseren over een fly drive en of groepsreis montenegro.

Welcome In Avala Resort Villas Resort Montenegro Bilder

Mogren Beach Budva Montenegro Places To Visit Budva Visiting

Sveti Stefan Budva Riviera Montenegro Krajina Cerna Hora Plaz

Zanjice Beach Montenegro Montenegro Budva Montenegro Visiting

Old Towns Montenegro Post Montenegro Travel Tours Budva

10 Reasons To Stay In Herceg Novi During Your Montenegro Holidays Herceg Novi Montenegro Travel Montenegro Beach

The Best Places To Visit In Montenegro Cool Places To Visit Places To Visit Incredible Places

Plages A Budva Scenic Views Montenegro Southern Europe

Plaza I Planina Plage Plaza Beach Montagnes Planina Mountain Budva Montenegro Plaza I Planina Plage Plaza Beach Montagnes P Beach Outdoor Water

Booking Com Aparthotel Shine Budva Montenegro

Lonely Planet S Best Beaches In Europe 2015 Lonely Planet Best Beaches In Europe Best Places In Europe Croatia Beach

Montenegro Taking Timeout In Budva Heneedsfood Montenegro Travel Montenegro Beach Travel Destinations

Pin On Cierna Hora

The 12 Most Beautiful Places In The Balkans By The Culture Trip Places To Travel Montenegro Travel Montenegro Beach

Aman Sveti Stefan Montenegro S Most Luxurious Hotel Once In A Lifetime Journey Montenegro Beach Montenegro Travel Budva

Triphobo Places To Travel Places To Visit Places To Go

Explorez Le Montenegro En Train Parachute Ascensionnel Petites Villes Train

Budva Montenegro Montenegro Travel Montenegro Budva Montenegro Beach

Setaliste Pet Danica Turisticka Organizacija Herceg Novi Zvanicna Prezentacija Grada Herceg Novi Europe Vacation Herceg Novi Vacation Trips

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *