Monte Saint Michel

Diposting pada

The island lies approximately one kilometre 0 6 miles off the country s north western coast at the mouth of the couesnon river near avranches and is 7 hectares 17 acres in area. Mont saint michel ligt in normandië op zo n 765 kilometer vanaf utrecht.

Le Mont St Michel By Night Credit William Warby The Good Place Beautiful Places To Visit Kids Travel Activities

De abdij van mont saint michel is gelegen op een rotsachtige schiereilandje in normandië en verwelkomt ongeveer 3 5 miljoen bezoekers per jaar.

Monte saint michel. De mont saint michel één van de drukst bezochte bezienswaardigheden van frankrijk het kleine eilandje voor de kust van normandië is een icoon van het land geworden. Wil je echter een bezoek brengen aan de abdij dan ben je aan openingstijden gebonden. Kom alles te weten over deze bijzondere bezienswaardigheid bedevaartsoord en toeristische trekpleister in frankrijk.

De oorsprong van deze bijzondere plek dateert uit de 8e eeuw toen de aartsengel michaël verscheen aan aubert bisschop van avranches. Mont saint michel is gelegen op een rotsachtige schiereilandje en verwelkomt ongeveer 3 5 miljoen bezoekers per jaar. Aire du mont saint michel.

Rond de 8 e eeuw werd op deze berg een kerkje gesticht wat gedurende enkele eeuwen uitgroeide tot een klooster. Mont saint miché english. De mont saint michel is een klein rotsachtig getijdeneiland in normandië frankrijk gelegen in een grote baai aan de monding van de couesnon het granieten massief van de mont saint michel is bekroond met een middeleeuwse abdij.

Dat vaak met bretagne wordt geassocieerd maar in normandië ligt. Dit unieke stuk van frankrijk verdient zeker een bezoek als je er in de buurt bent tijdens je vakantie of rondreis door frankrijk. Het ligt ongeveer 1 km vanaf de kust van normandië en is bereikbaar met de auto.

Op de torenspits van de abdijkerk staat sinds 1898 een beeld van de heilige michaël dat honderdzeventig meter boven de baai uitsteekt. Niet alleen het beeld van de abdij bovenop de heuvel van het eiland is wereldberoemd maar ook het landschap en de getijden die rondom het eiland spelen zijn zeer indrukwekkend. Le mont saint michel pronounced mɔ sɛ mi ʃɛl.

Wie het eenmaal heeft gezien is verkocht. Goede fietsomgeving geen schaduw betalen met bankpas of creditcard 24u toegang le mont saint michel 5km centrum 600m service voor passanten 4 50 euro betalen alleen met bankkaart. Een granieten eiland met daarop een stadje.

Mont saint michel is vrij toegankelijk en je kan er op elk moment van de dag naar binnen óók midden in de nacht. Met als absolute trekpleister een middeleeuwse abdij die boven alles uit torent. Saint michael s mount is a tidal island and mainland commune in normandy france.

Vanuit de kanaaleilanden guernsey en jersey werden stenen naar het eiland vervoerd om de abdij verder uit te bouwen. 9 tips voor een bezoek. De abdij is het gehele jaar geopend met uitzondering van 1 januari 1 mei en 25 december.

De mont saint michel is een bijzonder eiland én werelderfgoed. De abdij van mont saint michel ligt op het hoogstgelegen punt van het granieten eiland.

Pin On Our Beautiful World

Reflections Of Mont Saint Michel Photography Beautiful Castles Mont Saint Michel France France Wallpaper

Monte Saint Michel Normandia Franca Best Vacation Destinations Beautiful Castles Places To See

Le Mont Saint Michel Places To Travel Tourism Places To Visit

I Ve Been There Once But I Would So Much Like To Go Again Castles France Beautiful Castles Mont Saint Michel France

The French Republic Is A European Nation Standing On The Western Side Of Continental Europe Many People Kn Beautiful Castles Places To Travel Fairytale Castle

At Night Mont Saint Michel Island Normandy France Take Me To My Prince Places To Travel Travel Around The World Best Vacations

Timeless Beauty Mont Saint Michel France Phot Beautiful Places To Visit Beautiful Castles Beautiful Places

Download Premium Image Of Mont Saint Michel Island In Normandy France Mont Saint Michel France Travel Trip

Abbaye Du Mont Saint Michel France Photos Mont Saint Michel France Places To See

Mont Saint Michel Normandie France Best Vacation Destinations Beautiful Castles Places To See

Mont Saint Michel History Castles France Places To Visit Places To Go

2 Day Giverny Etretat Mont Saint Michel Tour From Paris Mont Saint Michel France Beautiful Castles Vacation France

Mont Saint Michel France Beautiful Castles Places To Travel Beautiful Places

Living Destinations On Instagram The Enchanting Island Mont Saint Michel France Photo An Cool Places To Visit Places To Visit Mont Saint Michel France

Mont St Michel High Tide Quotes Mont Saint Michel France Birds Eye View Beautiful Places

Monte Saint Michel Manche Franca Ponto Turistico O Turista Castelos Medievais

Monte Saint Michel En Normandia Francia Best Vacation Destinations Beautiful Castles Places To See

Mont Saint Michel Low Tide Best Vacation Destinations Beautiful Castles Places To See

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.