Modern Gebouw Rotterdam

Diposting pada

De oplevering is voorzien in het 4e kwartaal 2022. Het voormalige wederopbouw gebouw van galeries modernes aan de hoogstraat en grotekerkplein in rotterdam wordt herontwikkeld naar een hotel.

Oplevering The Red Apple In Rotterdam Architectuur Org Architectuur Rotterdam Kantoorgebouwen

Hotel grotekerkplein winkels hoogstraat.

Modern gebouw rotterdam. Modern gebouw bekijk 4 325 reizigersbeoordelingen 1 137 onthullende foto s en goede aanbiedingen voor rotterdam nederland op tripadvisor. Architectuur modern wolkenkrabber gebouw glas düsseldorf facade huis moderne architectuur stad modern huis public domain. Rotterdam heeft als nummer één architectuurstad van nederland enorm veel te bieden voor liefhebbers van moderne architectuur.

Alle ruimten zijn ontwikkeld om ambitie na te streven op een creatieve en comfortabele werkplek. Het ontwerp van de nieuwbouw is van kaan architecten in opdracht van ontwikkelaar boelens de gruyter en eigenaar tenstone development. Wordt die optopping wel zo gering als jij schetst.

Het voormalige rabobank kantoor wordt omgebouwd tot een modern gebouw voor gemengd gebruik. 30 aug 2019 bekijk het bord moderne gebouwen in rotterdam van hans smit dat wordt gevolgd door 294 personen op pinterest. Van de kubuswoningen uit de jaren 80 en de kunsthal en de erasmusbrug uit de jaren 90 tot recente projecten als.

Het vrijstaande voormalige. Midden in het rauwe en industriële m4h district van rotterdam wordt het oude haka gebouw getransformeerd tot moderne kantoren. Het multifunctioneel gebouw de rotterdam met kantoren nhow hotel en appartementen is de eyecatcher op de willeminapier.

Het was een ontwerp van van den broek en bakema ook verantwoordelijk voor het nabijgelegen huf de lijnbaan en ter meulen de twee hypermoderne winkels aan weerszijden van de vlasmarkt vormden een contrast met de nogal traditionele winkelpanden aan de hoogstraat. Bekijk meer ideeën over rotterdam moderne gebouwen gebouwen. 5 jul 2020 bekijk het bord moderne gebouwen van corrie van opstal op pinterest.

Dankzij gerenommeerde architecten als rem koolhaas en een niet te dwingen bouwwoede. Op 8 november 1956 werd het nieuwe gebouw van galeries modernes officieel geopend. Het gebouw is het absolute hoogtepunt van de architectuurstijl het modernisme ofwel internationale stijl.

Bekijk meer ideeën over moderne gebouwen gebouwen architectuur. Brinkman van der vlugt sinds 2014 heeft de van nellefabriek in rotterdam de status van unesco werelderfgoed. De plannen waar je naar verwijst gaan uit van 350 huurappartementen.

Jump to latest follow 3221 3240 of 3395 posts. De transformatie van het oude haka resulteert in een prachtig bedrijfsverzamelgebouw met lichte en open kantoren. Martens lampe en peek cloppenburg.

Architecture Wolkenkrabbers Moderne Gebouwen Rotterdam

Scheepvaart En Transport College Rotterdam Architect Neutelings Riedijk Architecture Architecture Design Unique Buildings

Pin Op Arquitectura Moderna

Rotterdam Archives 3develop Beeldblog In 2020 Rotterdam Architectuur Modern

Pin Op Architecture

Het Gebouw De Rotterdam Wat Betreft Oppervlakte Het Grootste Gebouw Van Nederland Architectuur Moderne Architectuur Rotterdam

Pin Op Fantastic Architecture

Montevideo Rotterdam In 2020 Architectuur Montevideo Stad

Twee Woontorens In Rotterdam In 2020 Architectuur Rotterdam Stad

Is Rotterdam Europe S Most Beautiful Modern City Rotterdam Moderne Gebouwen Architectuur

Pin By Celia Thomas On Architecture Architecture Modern Architecture Amazing Buildings

Pin By John Keppels On Rotterdam Nl Rotterdam Netherlands Rotterdam Architecture Rotterdam

Modern Building Rotterdam Rotterdam Moderne Gebouwen Wolkenkrabbers

Kubuswoningen Rotterdam Stad Nederland

Pin Van Celeste Op Rotterdam In 2020 Rotterdam Bouwkunde Nederland

Locaties Futuristische Architectuur Architectuur Ontwerp Rem Koolhaas

Pin Em Netherlands

Rotterdam Pauluskerk Futuristische Architectuur Architectuur Moderne Gebouwen

Maastoren Dam Rotterdam Wolkenkrabbers Moderne Gebouwen

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *