Wit Gebouw Rome

Diposting pada

Het monument van victor emanuel ii is een opvallend groot wit gebouw gemaakt van marmer. Het imposante witte gebouw ligt op de noordelijke flank van de capitoolheuvel en grenst aan piazza venezia.

A Special Angle Of The Colosseum In Rome Shot In 2003

In het monument is een oorlogsmuseum.

Wit gebouw rome. Ik vind het wel mooi juist omdat het zo wit is en de beelden die erop staan vallen hierdoor mooi op. De constructie ervan werd aangevat in 1885 en was pas in 1935 volledig voltooid maar. Het monument is ontworpen door giuseppe sacconi.

Een andere naam voor dit monument is altare della patria het altaar van het. De romeinen noemen dit gebouw ook wel de bruidstaart vanwege zijn opvallende witte uiterlijk. Het wordt ook wel de bruidstaart van rome genoemd of de typemachine.

Ze vinden het dus niet zo een leuk gebouw. Het indrukwekkende gebouw werd tussen 1895 en 1911 gebouwd boven op de capitolijnse heuvel en is een ontwerp van giuseppe sacconi. Op het dak heb je een prachtig uitzicht over rome.

Door zijn omvang kleur en centrale ligging is het vittoriano het oriƫntatiepunt bij uitstek in rome. Deze namen heeft het te danken aan zijn grote 135 meter breed en 70 meter hoog en opvallende witte kleur. De altare della patria bevat veel wit marmer uit de regio van brescia.

Hoewel al de oudheden groots aanvoelden stak dit gebouw. Voor dit gebouw staat ook een eeuwig vuur. Vanwege zijn kolossale vorm 135 meter breed en 70 meter hoog heeft het gebouw ook diverse bijnamen gekregen varierend van de bruidstaart tot.

Het is een gebouw wat behoorlijk afsteekt van de rest van de monumenten. Het monument van victor emanuel ii is een groot wit gebouw in het centrum van rome. Rome foto uitzicht over rome van op de engelenburcht.

31 okt 2015 dit vind ik het mooiste gebouw in rome de mensen die daar wonen noemen het het kunstgebit omdat het zo wit is of de suikertaart omdat het gemaakt is in de tijd dat er eigenlijk geen geld was.

Italy Rome Via Dei Giardini In 2020 Digitale Fotografie Fotografie Afbeeldingen

Picture Perfect Voorjaar In Rome It S Travel O Clock Romeinse Architectuur Romeinse Kunst Colosseum Rome

Roma Piazza Venezia

Italie In Vierkant Zwart Wit Rome Van Teun Ruijters Op Canvas Behang En Meer Zwart Wit Wit Kunst Rome

Ayuntamiento Plaza Del Campidoglio Roma Ferry Building San Francisco Rome Ferry Building

Trinita Dei Monti By Prem Krishnan Piazza De Spagna Rome Italy

Dit Is Het Altare Della Patria Het Is Een Monument Voor De Vorming Van Italie En Voor De Koning Vittorio Emanuele Ii Di Savoia Dit Gebo Monument Rome Italie

Het Palazzo Senatorio Uit De 12e Eeuw Op De Heuvel Capitool Is Gebouwd Bovenop Een Tabularium Administratiekantoor Uit 78 Het Oude Rome 12e Eeuw Vaticaanstad

Berrackr Adli Kullanicinin My Pictures Panosundaki Pin 2020

Italie In Vierkant Zwart Wit Rome Van Teun Ruijters Op Canvas Behang En Meer In 2020 Zwart Wit Rome Italie

Gallery Borghese Best Of Italy Rome Villa

San Pedro

Fontana Dell Acqua Felice Also The Fountain Of Moses Quirinale District Rome Italy 1890 S In 2020

Place D Espagne Rome

Rome Colosseum Black White Van Teun Ruijters Op Canvas Behang En Meer Rome Kunstwerk Schilderij

Altare Della Patria Ook Wel Het Monument Van Victor Emmanuel Ii Binnenin Dit Immens Grote Gebouw Is Een Museum Waar Wij Helaas Monument Gebouwen Wit Marmer

Pin Van Adriana Garcia Op Fotos Antiguas

Rome Victor Emmanuel Ii In 2020

Dit Vind Ik Het Mooiste Gebouw In Rome De Mensen Die Daar Wonen Noemen Het Het Kunstgebit Omdat Het Zo Wit Is Of De Suikertaar Onbekende Soldaat Rome Gebouwen

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.